Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Gëzuar Datëlindjen GNU” në gjuhën tuaj

Titrat e filmit i kemi të përkthyera në mbi 20 gjuhë, që të mund ta shfaqni në Ditën e Lirisë së Software-it ose në takimet e grupit tuaj vendor të përdoruesve.

Për titrat përdorim formatin SubRip, që është i përputhshëm me të tërë lojtësit video software të lirë të njohur.

Cilin lojtës po përdorni?

 [ikonë e VLC-së]    [ikonë Totem-i    [ikonë MPlayer-i]    [ikonë Xine]    [ikonë Kaffeine-e] 

Ju lutemi, fotot tuaja dhe përkthimet dërgojini te <campaigns@fsf.org>.

Gati për këtë faqe:

[en] English   [ar] العربية   [de] Deutsch   [pt-br] português   [sq] Shqip  

 [Logo FSF-je]  “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”