English [en]   العربية [ar]   Deutsch [de]   français [fr]   Shqip [sq]  

Falë përkrahjes tuaj, 2015-a shënon 30 vjetorin e FSF-së! Në 30 vitet e ardhshme, dëshirojmë të arrijmë edhe më shumë përfundime në mbrojtjen e të drejtave të përdoruesve të kompjuterave. Për të ecur në atë drejtim, po caktojmë synimin tonë më të lartë deri më sot për grumbullim fondesh, 525 mijë dollarë, deri më 31 Janar. Lexoni më tepër.

525 mijë USD
79% (415mijë)
Më llogarisni edhe mua

Ky është përkthim i një faqeje Anglisht në origjinal.

Ndihmoni me përkthimin e “Gëzuar Datëlindjen GNU

Deri tani kemi përkthime në…

Ju lutemi, na jepni pak ditë deri sa videoja të jetë kaluar në pasqyrat. Faleminderit për këdo që ka dërguar përkthime deri sot. Nëse na keni dërguar një përkthim që e kishim tashmë, para 3pm të 3 Shtatorit, do ta shtojmë emrin tuaj te falënderimet, sido qoftë :)

Nëse dëshironi të ndihmoni në përkthimin e filmimit, duke ofruar titrat, është fare e lehtë të merreni edhe ju me të.

Për titrat përdorin formatin SubRip.

Shkarkoni transkriptimin e origjinalit në Anglisht, dhe hapeni me një fjalëpërpunues, fjala vjen, me GNU Emacs ose gedit.

Kemi dhënë si shembull një kartelë me titra në Frëngjisht. Nëse parapëlqeni ta bëni këtë me mënyrën GUI, KSubtile (po, " subtile", jo "subtitle") na duket goxha i mirë.

Përktheni çdo rresht të tekstit aq sa mundeni. Ju lutemi, mos i ndryshoni kohët.

Dërgojeni kartelën SRT të përfunduar te <campaigns@fsf.org>.

[Logo FSF-je]“Misioni ynë është ruajtja, mbrojtja dhe promovimi i lirisë për të përdorur, studiuar, kopjuar, ndryshuar dhe rishpërndarë software kompjuteri, dhe për të mbrojtur të drejtat e përdoruesve të Software-it të Lirë.”

Free Software Foundation është sponsori organizativ kryesor i Sistemit Operativ GNU. Përkrahni GNU-në dhe FSF-në përmes blerjesh të doracakëve dhe sendeve tona, anëtarësimit në FSF si një anëtar shok, ose duke bërë një dhurim, qoftë drejtpërsëdrejti te FSF-ja ose përmes Flattr-it.

sipër në krye