English [en]   català [ca]   Deutsch [de]   ελληνικά [el]   français [fr]   Nederlands [nl]   polski [pl]   português do Brasil [pt-br]   русский [ru]   Shqip [sq]   українська [uk]   简体中文 [zh-cn]  

Aquesta traducció pot no reflectir els últims canvis fets a l'original anglès. Vegeu la Guia de traducció per informar-vos sobre la coordinació i publicació de les traduccions d'aquest article.
Contacteu amb l'Equip de traducció per col·laborar en la traducció al català del web de GNU.

Manteniu-vos al dia amb GNU i la Free Software Foundation

Aquesta pàgina conté una llista de recursos per ajudar-vos a estar al dia en tot allò que passa al voltant del Projecte GNU i la Fundació per al Programari Lliure.

Novetats

Descobriu què hi ha de nou al Projecte GNU.

Passeu a l'acció

Sapigueu què podeu fer per defensar el programari lliure i per promoure les llibertats d'expressió, premsa i associació a Internet.

Propers esdeveniments

Trobeu informació sobre els propers esdeveniments i actes de la FSF i GNU.

Comunicats de premsa

Llegiu els comunicats de premsa del Projecte GNU i de la FSF.

Directori de programari lliure

Constantment s'estan afegint actualitzacions i novetats al Directori de programari lliure. Comproveu la llista de novetats per veure què hi ha de nou.

Llistes de correu

Hi ha moltes llistes de correu públiques relacionades amb el Projecte GNU i la FSF. Podeu subscriure-us a aquestes llistes per conèixer les últimes notícies i les darreres versions del Projectes/Paquets GNU, i per obtenir informació general sobre GNU i la FSF.

Les llistes següents són particularment adients per obtenir informacions generals:

Usenet

Alguns grups de notícies d'usenet (el nom del quals comença per gnu) són una bona font d'informació. El següent grup es particularment útil per mantenir-se al dia sobre el que passa a GNU:

Notícies

Podeu rebre notícies en castellà sobre GNU a GNUticias

TOP

[Logotip de la FSF] “The Free Software Foundation (FSF) is a nonprofit with a worldwide mission to promote computer user freedom. We defend the rights of all software users.”

JOIN SHOP