English [en]   català [ca]   Deutsch [de]   ελληνικά [el]   français [fr]   Nederlands [nl]   polski [pl]   português do Brasil [pt-br]   русский [ru]   Shqip [sq]   українська [uk]  

Thanks to your support, 2015 marks 30 years of the FSF! In the next 30 years, we want to do even more to defend computer user rights. To kick off in that direction, we're setting our highest-ever fundraising goal of $525,000 by January 31st. Read more.

$525K
29% (155K)
Count me in

This translation may not reflect the latest changes to the English original. Please see the Translations README for information on maintaining translations of this article.

Manteniu-vos al dia amb GNU i la Free Software Foundation

Aquesta pàgina conté una llista de recursos per ajudar-vos a estar al dia en tot allò que passa al voltant del Projecte GNU i la Fundació per al Programari Lliure.

Novetats

Descobriu què hi ha de nou al Projecte GNU.

Passeu a l'acció

Sapigueu què podeu fer per defensar el programari lliure i per promoure les llibertats d'expressió, premsa i associació a Internet.

Propers esdeveniments

Trobeu informació sobre els propers esdeveniments i actes de la FSF i GNU.

Comunicats de premsa

Llegiu els comunicats de premsa del Projecte GNU i de la FSF.

Directori de programari lliure

Constantment s'estan afegint actualitzacions i novetats al Directori de programari lliure. Comproveu la llista de novetats per veure què hi ha de nou.

Llistes de correu

Hi ha moltes llistes de correu públiques relacionades amb el Projecte GNU i la FSF. Podeu subscriure-us a aquestes llistes per conèixer les últimes notícies i les darreres versions del Projectes/Paquets GNU, i per obtenir informació general sobre GNU i la FSF.

Les llistes següents són particularment adients per obtenir informacions generals:

Usenet

Alguns grups de notícies d'usenet (el nom del quals comença per gnu) són una bona font d'informació. El següent grup es particularment útil per mantenir-se al dia sobre el que passa a GNU:

Notícies

Podeu rebre notícies en castellà sobre GNU a GNUticias

[Logotip de la FSF]“La nostra missió és preservar, protegir i promoure la llibertat d'utilitzar, estudiar, copiar, modificar i distribuir programari, i defensar els drets dels usuaris de programari lliure.”

La Free Software Foundation és la principal organització patrocinadora del Sistema Operatiu GNU. Doneu suport a GNU i la FSF comprant manuals i regals, unint-vos a la FSF com a membre associat, o fent una donació, ja sigui directament a la FSF o via Flattr.

Tornar a dalt