English [en]   Deutsch [de]   ελληνικά [el]   français [fr]   hrvatski [hr]   italiano [it]   日本語 [ja]   Nederlands [nl]   русский [ru]   українська [uk]  

Leden maken het werk van de Free Software Foundation mogelijk. Help ons het doel van 700 nieuwe leden te behalen of doneer voor 31 december!

Word lid

$246,168
$450,000

Onderwijs → Onderwijs inhoud

Dit is een vertaling van een Engelstalige pagina.

Vrije software en onderwijs - Inhoudsopgave

De onderwijssectie van het GNU-project gaat over het belang van het onderwijzen en gebruik van uitsluitend Vrije Software in alle onderwijsinstellingen. Hier staan artikelen over het onderwerp, succesverhalen van het implementeren van Vrije Software in scholen en universiteiten wereldwijd, voorbeelden van Vrije programma's die gebruikt worden in het klaslokaal in het voordeel van zowel docenten als leerlingen en Vrije-Software-onderwijsprojecten die wereldwijd worden uitgevoerd door organisaties en overheden.

Inhoudsopgave

Onderwijs-hoofdpagina

Praktijkvoorbeelden

Vrije onderwijsmaterialen

Vrije software voor het onderwijs

Andere onderwijs-groepsprojecten

Het onderwijsteam

Artikelen

Overige onderwijsmaterialen

NAAR BEGIN


[FSF logo] “Onze missie is het behouden, beschermen en promoten van de vrijheid om computersoftware te gebruiken, bestuderen, kopiëren, wijzigen en verspreiden, en het beschermen van de rechten van gebruikers van vrije software.”

De Free Software Foundation is de hoofdsponsor van het GNU besturingssysteem. Steun GNU en de FSF door handleidingen en andere gadgets te kopen, door lid te worden van de FSF of met een schenking, direct aan de FSF of via Flattr.