English [en]   العربية [ar]   Deutsch [de]   Shqip [sq]  

Free Software Free Society

Together we have the opportunity to empower the world through the use of free software. The only way to counter proprietary software companies and the billions of dollars they use to strip user rights is through the power of your voice and your generosity. Read more.

156 Joined
600 New Members

Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Gëzuar Datëlindjen GNU” në gjuhën tuaj

Titrat e filmit i kemi të përkthyera në mbi 20 gjuhë, që të mund ta shfaqni në Ditën e Lirisë së Software-it ose në takimet e grupit tuaj vendor të përdoruesve.

Për titrat përdorim formatin SubRip, që është i përputhshëm me të tërë lojtësit video software të lirë të njohur.

Cilin lojtës po përdorni?

 [ikonë e VLC-së]    [ikonë Totem-i    [ikonë MPlayer-i]    [ikonë Xine]    [ikonë Kaffeine-e] 

Ju lutemi, fotot tuaja dhe përkthimet dërgojini te <campaigns@fsf.org>.

SIPËR

[Logo FSF-je] “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”

BËHUNI PJESË SHITORE