Aquesta traducció no reflecteix els canvis fets des de 2017-06-23 a l' original anglès.

Podeu donar un cop d'ull a aquests canvis. Vegeu la Guia de traducció per informar-vos sobre la coordinació i publicació de les traduccions d'aquest article.
Contacteu amb l'Equip de traducció per col·laborar en la traducció al català del web de GNU.

Un GNU levitant, meditant i tocant la flauta de l'Equip de Disseny Nevrax

[Un GNU levitant, meditant i tocant la flauta]

Aquest dibuix en color representa un GNU levitant i sumit en una profunda meditació, còmodament vestit amb una bata daurada. Tant ell com el seu ordinador floten graciosament (només la cua toca lleugerament a terra). Sosté amb suavitat una flauta amb les peülles del davant, com si acabés d'obtenir la inspiració necessària per a tocar. Hi ha una brillantor als seus ulls, que miren fixament el monitor de l'ordinador.

Agraïm als artistes de l'Equip de Disseny Nevrax la creació d'aquesta bonica imatge, i a la seva empresa, Nevrax Limited, el fet d'haver-los donat temps per a treballar-hi.

Aquesta imatge en color està disponible en els següents formats:

Les imatges vinclades des d'aquesta pàgina són:
Copyright (C) 2001 Free Software Foundation, Inc.
Es permet copiar, distribuir i/o modificar aquesta imatge sota qualsevol dels següents termes:

Aquestes imatges es distribueixen amb la idea que seran útils, però SENSE CAP GARANTIA; sense ni tan sols la garantia que puguin ser comercialitzables o aptes per a cert propòsit. Vegeu la Llicència Pública General GNU per a més detalls.

Podeu trobar una còpia de la Llicència Pública General GNU i de la Llicència de Documentació Lliure GNU seguint els enllaços anteriors. Si teniu problemes per descarregar-les, escriviu a la Free Software Foundation, Inc., 51 Franklin Street, Fifth Floor, Boston, MA 02110-1301, USA.

Aquesta imatge també esta disponible en format SVG 1.5M, creada amb inkscape. El nostre agraïment a María del Pilar Saenz. La imatge s'ha publicat sota els termes de la llicència GFDL.

Una versió modificada d'aquesta imatge en color, amb el text "Free Software" (Programari Lliure) de color gris darrere la imatge, està disponible en els següents formats:

Tenim encara una altra versió d'aquesta imatge en color, amb el text "Free Software" (Programari Lliure) de color gris darrere la imatge i amb el fons negre. Gràcies a Gonzalo Pineda per aquest bonic fons d'escriptori. Està disponible en els següents formats: