Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Falënderime nga GNU

Mund të fitoni Thank GNU-në tuaj duke dhuruar përmes FSF-së.

Lista vjetore kontribuesish:

Të tjera Falënderime GNU

Falënderime për tërë ata që kanë blerë CD-ROM, doracakë, skeda referencash, dhe fanella prej FSF-së. Falënderime për ata që kanë blerë Deluxe Distributions.

Falënderime për tërë vullnetarët e radhitur te GNU's Who dhe të paradhiturit dhe të panumëruarit që kanë ndihmuar FSF-në në shfaqje.

Falënderime për tërë ata që i kanë dhënë Free Software Foundation-it të drejta kopjimi apo ata që kanë shpërndarë kod të tyrin burim nën licencën GNU General Public License. Falënderime tërë atyre që kanë kontribuar me dokumentim, njoftime të goditura të metash, apo tjetër kritikë të dobishme.