This translation may not reflect the changes made since 2019-02-11 in the English original.

You should take a look at those changes. Please see the Translations README for information on maintaining translations of this article.

Gnu ascultând (creat de echipa de design Nevrax)

 [Listening Gnu]

Acest desen în culori prezintă un gnu șezând confortabil într-o robă aurie. El poartă o pereche de căști mari. Ochii săi sunt închiși și o stare de satisfacție i se citește pe față. În mod evident este încântat de ceea ce ascultă. Între copitele din față el ține un CD player portabil iar câteva CD-uri sunt răspândite pe podea în fața sa. De asemenea pe podea mai sunt două boxe, care sunt de asemenea conectate la aparatul său.

Le mulțumim artiștilor din echipa de design Nevrax pentru că au desenat această imagine frumoasă și companiei lor, Nevrax Limited, pentru că le-a acordat timpul pentru a realiza acest desen.

Această imagine color este disponibilă în următoarele formate grafice:

Imaginile către care sunt furnizate legături din această pagină sunt:
Copyright (C) 2001, Free Software Foundation, Inc.
Copierea, distribuirea și/sau modificarea acestei imagini este permisă, în conformitate cu oricare dintre următoarele licențe:

Aceste imagini sunt distribuite cu speranța că vor fi utile, dar FĂRĂ NICI O GARANȚIE; fără chiar garanția implicită de a fi potrivită COMERCIALIZĂRII sau POTRIVIRE PENTRU UN SCOP ANUME. Vedeți Licența Publică Generală (GNU GPL) pentru detalii suplimentare.

Puteți găsi o copie a Licenței Publice Generale GNU (GNU GPL) și a Licenței pentru Documentație Liberă GNU (GNU FDL) via legăturile anterioare. Dacă aveți dificultăți la descărcarea acestor documente, scrieți la Free Software Foundation, Inc., 51 Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA 02110-1301 USA.