Aquesta traducció no reflecteix els canvis fets des de 2018-04-13 a l' original anglès.

Podeu donar un cop d'ull a aquests canvis. Vegeu la Guia de traducció per informar-vos sobre la coordinació i publicació de les traduccions d'aquest article.
Contacteu amb l'Equip de traducció per col·laborar en la traducció al català del web de GNU.

Contactar amb el Projecte GNU

Intentem posar les respostes a totes les possibles qüestions que pugueu tenir al nostre lloc web. No obstant, de vegades podeu tenir alguna pregunta o dubte que no hi està explicat. Aquesta pàgina descriu com, en tal cas, podeu contactar amb nosaltres.

Tingueu present, no obstant, que el temps que dediquem a contestar les preguntes del públic redueix el temps que podem dedicar a treballar en escriure, documentar, protegir i promoure el programari lliure. Per tant, si us plau, mireu abans si la resposta a la vostra pregunta no es troba ja al nostre lloc web. Si no podeu trobar la resposta, mireu més avall per esbrinar què podeu fer.

Preferim que, quan sigui possible, contacteu amb el Projecte GNU per correu electrònic: permet redirigir millor la vostra sol·licitud. A continuació s'explica com utilitzar les nostres adreces.

Per rebre suport tècnic

Si necessiteu informació tècnica sobre programari GNU o un altre programari lliure, o esteu intentant trobar cert programa GNU o determinat programa lliure,

Noteu si us plau que nosaltres no proporcionem suport tècnic; no obstant, l'ajuda és al vostre abast:

Per formular preguntes sobre el contingut del web de GNU

Incloent idees per al nostre lloc web, o correccions d'errors tipogràfics,

Per a patrocinis, donacions, samarretes, llibres i regals GNU, …

La FSF és una institució sense ànim de lucre 501(c)(3) als Estats Units, i per tant fer-se'n soci desgrava als Estats Units.

Per enviar idees a la llista de tasques de GNU

Vegeu la pàgina sobre com ajudar GNU.

Per formular preguntes sobre el manteniment del programari GNU

Incloent com enviar el vostre programa per tal que sigui avaluat i esdevingui un programa GNU. Vegeu els Estàndards de codificació de GNU, la Informació per a coordinadors de GNU i el qüestionari d'avaluació del programari GNU. Si encara teniu dubtes, escriviu a <maintainers@gnu.org>.

Per formular preguntes sobre l'allotjament de projectes a Savannah

Per formular preguntes sobre savannah, el nostre servidor on s'allotgen tant els projectes GNU com altres que no ho són, vegeu si us plau la pàgina de contacte de savannah.

Per violacions de les llicències

Si voleu informar de la violació de una llicència de programari lliure que heu descobert, llegiu si us plau la nostra pàgina sobre violació de les llicències, i després escriviu a <license-violation@gnu.org>.

Per a preguntes sobre llicències de programari lliure i copyright

Llegiu si us plau la nostra pàgina amb la llista de llicències, la nostra pàgina sobre el copyleft. Si no sortiu de dubtes, escriviu a <licensing@gnu.org>.

El FSF's licensing compliance lab ofereix també una consultoria de pagament sobre temes relacionats amb les llicències de programari lliure.

Per aconseguir un compte en una màquina de GNU o de la FSF

Si esteu treballant activament en un projecte GNU i necessiteu un compte en una màquina de GNU o de la FSF, vegeu la informació sobre l'accés als servidors.

Per l'assignació del copyright de programes GNU que tenen la FSF com a titular de copyright

Escriviu a <assign@gnu.org>.

Per actualitzar el redireccionament del vostre correu GNU

Si teniu actualment el vostre correu del domini gnu.org redirigit a un altre, i necessiteu actualitzar el redireccionament, escriviu a <sysadmin@gnu.org>.