Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Foto ekrani e një Shpërndarjeje të Lirë

[ Desktop me dritare përpunuesi tekstesh, programi manipulimi figurash dhe
shfletuesi ]

Foto ekrani e shpërndarjes Trisquel GNU/Linux duke xhiruar GNOME-n, një mjedis i lirë desktopi GNU; LibreOffice-n, një suitë e lirë për zyra; GIMP-in, një program i lirë GNU manipulimi figurash; dhe IceCat-in, një shfletues i lirë GNU bazuar në illa Firefox.

Provojeni GNU/Linux-in