Dit is een vertaling van een Engelstalige pagina.

Laatste ontwikkelingen bij GNU en de FSF

Op deze pagina vind je een lijst verwijzingen die je helpen de laatste ontwikkelingen te volgen van het GNU-project en de Free Software Foundation.

Nieuw

Zie wat er nieuw is in het GNU-project.

Doe wat

Blijf op de hoogte van wat jij kan doen om te zorgen dat software vrij blijft en de vrijheid van meningsuiting te verdedigen alsook vrije toegang tot het Internet.

Aanstaande evenementen

Kijk hier voor de Aanstaande GNU- en FSF-evenementen.

Persberichten

Lees de persberichten van het GNU-project en de FSF. Oude persberichten zijn ook beschikbaar.

Overzicht vrije software

Er zijn continu verbeteringen en aanvullingen op het Overzicht vrije software. Kijk regelmatig naar de lijst met laatste wijzigingen om te zien wat er nieuw is (en overweeg bij te dragen).

E-maillijsten

Er zijn vele openbare e-maillijsten over het GNU-project en de FSF. Je kunt je hierop abonneren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van GNU-projecten/pakketten en meer algemene informatie te verkrijgen over GNU/FSF.

Hier een paar goede verwijzingen voor meer algemene informatie:

Usenet

Er zijn diverse gnu.* usenet-nieuwsgroepen die een goede bron van informatie zijn. Deze groep is nuttig om op de hoogte te blijven van wat er leeft binnen GNU:

Nieuws in het Spaans

Gearchiveerd nieuws over GNU en FSF in het Spaans is te verkrijgen op GNUticias. Recent nieuws is te lezen in de Spaanse vertaling van The Free Software Supporter.