English [en]   català [ca]   Deutsch [de]   ελληνικά [el]   français [fr]   Nederlands [nl]   polski [pl]   português do Brasil [pt-br]   русский [ru]   Shqip [sq]   українська [uk]  

The  9th HACKERS MEETING  will be held in Rennes (France) from August 18 to 20.

This translation may not reflect the changes made since 2015-11-24 in the English original. You should take a look at those changes. Please see the Translations README for information on maintaining translations of this article.

Laatste ontwikkelingen bij GNU en de FSF

Op deze pagina een lijst verwijzingen die je helpen de laatste ontwikkelingen te volgen van het GNU project en de Free Software Foundation.

Nieuw

Zie wat er nieuw is in het GNU project.

Wat Doen

Hou je op de hoogte van wat jij kan doen om te zorgen dat software vrij blijft en de vrijheid van meningsuiting te verdedigen alsook vrije toegang tot het Internet.

Aanstaande Evenementen

Kijk hier voor de Aanstaande GNU en FSF Evenementen.

Persberichten

Lees de Persberichten van het GNU project en de FSF. Oude persberichten zijn ook beschikbaar.

Free Software Directory

Er zijn continu verbeteringen en aanvullingen op de Free Software Directory. Kijk regelmatig naar de lijst met laatste wijzigingen om te zien wat er nieuw is (en overweeg bij te dragen).

Mailing Lijsten

Er zijn vele openbare mailing lijsten over het GNU project en de FSF. Je kunt je hierop abonneren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van GNU projecten/pakketten en meer algemene informatie te verkrijgen over GNU/FSF.

Hier een paar goede verwijzingen voor meer algemene informatie:

Usenet

Er zijn diverse gnu.* usenet nieuwsgroepen die een goede bron van informatie zijn. Deze groep is nuttig om op de hoogte te blijven van wat er leeft binnen GNU:

Nieuws in het Spaans

Nieuws over GNU in het Spaans is te verkrijgen op GNUticias


[FSF logo] “Onze missie is het behouden, beschermen en promoten van de vrijheid om computersoftware te gebruiken, bestuderen, kopiëren, wijzigen en verspreiden, en het beschermen van de rechten van gebruikers van vrije software.”

De Free Software Foundation is de hoofdsponsor van het GNU besturingssysteem. Steun GNU en de FSF door handleidingen en andere gadgets te kopen, door lid te worden van de FSF of met een schenking, direct aan de FSF of via Flattr.

naar begin