Αυτή η μετάφραση μπορεί να μην αντανακλά τις αλλαγές που έγιναν από τις 2015-11-24 στο Αγγλικό πρωτότυπο.

Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά σε εκείνες τις αλλαγές. Παρακαλούμε δείτε το Μεταφράσεις ΔΙΑΒΑΣΕΜΕ για να βρείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε να ενημερωθεί αυτή η μετάφραση.

Μένοντας ενήμεροι για το GNU και το ΙΕΛ

Αυτή η σελίδα περιέχει μία λίστα πόρων για να σας βοηθήσει να μείνετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στο έργο GNU και το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού.

Τι νέο υπάρχει

Μάθετε Τι νέο υπάρχει για και σχετικά με το Έργο GNU.

Αναλάβετε δράση

Μείνετε ενήμεροι για το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να διατηρήσετε το λογισμικό ελεύθερο και να προωθήσετε τις ελευθερίες του λόγου, του τύπου και της συνεργασίας στο Διαδίκτυο.

Επόμενες εκδηλώσεις

Μάθετε σχετικά με τις επόμενες εκδηλώσεις του ΙΕΛ και του GNU.

Δελτία τύπου

Διαβάστε τα δελτία τύπου από το Έργο GNU και το ΙΕΛ. Παλιά δελτία τύπου είναι επίσης διαθέσιμα.

Κατάλογος Ελεύθερου Λογισμικού

Γίνονται διαρκώς προσθήκες και ενημερώσεις στον Κατάλογο Ελεύθερου Λογισμικού. Ελέγχετε συχνά τη λίστα των πρόσφατων ενημερώσεων για να δείτε τι νέο υπάρχει.

Λίστες ταχυδρομείου

Υπάρχουν πολλές δημόσιες λίστες ταχυδρομείου σχετικές με το έργο GNU και το ΙΕΛ. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτές τις λίστες ώστε να ενημερώνεστε για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις των έργων/πακέτων GNU και να λαμβάνετε γενικές πληροφορίες για τα GNU/ΙΕΛ.

Τα παρακάτω είναι καλά για γενική πληροφόρηση:

Ομάδες ειδήσεων

Υπάρχουν αρκετές ομάδες ειδήσεων gnu.* Usenet που αποτελούν καλές πηγές πληροφόρησης. Αυτή η ομάδα είναι χρήσιμη για να διατηρείστε ενήμεροι σχετικά με το τι συμβαίνει στο GNU: