Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Foto ekrani e gNewSense-it

[ Desktop me program manipulimi figurash, lojtës muzike, dhe lojë me letra ]

Foto ekrani e shpërndarjes GNU/Linux gNewSense duke xhiruar GNOME-n, një mjedis i lirë desktopi GNU; GIMP, një program i lirë GNU manipulimi figurash; Rhythmbox, lojtësi GNOME për muzikë; dhe AisleRiot, një nga mjaft programe lojërash të passhëm në GNOME.

Provoni GNU/Linux-in


Gati për këtë faqe:

[en] English   [de] Deutsch   [fr] français   [it] italiano   [ja] 日本語   [pt-br] português   [ru] русский   [sq] Shqip   [tr] Türkçe   [uk] українська   [zh-cn] 简体中文  

 [Logo FSF-je]  “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”