Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Foto ekrani e një Shpërndarjeje të Lirë

[ Desktop me dritare përpunuesi tekstesh, programi manipulimi figurash dhe
shfletuesi ]

Foto ekrani e shpërndarjes Trisquel GNU/Linux duke xhiruar GNOME-n, një mjedis i lirë desktopi GNU; LibreOffice-n, një suitë e lirë për zyra; GIMP-in, një program i lirë GNU manipulimi figurash; dhe IceCat-in, një shfletues i lirë GNU bazuar në illa Firefox.

Provojeni GNU/Linux-in


Gati për këtë faqe:

[en] English   [de] Deutsch   [fr] français   [hr] hrvatski   [it] italiano   [ja] 日本語   [ko] 한국어   [ml] മലയാളം   [nl] Nederlands   [pl] polski   [pt-br] português   [ro] română   [ru] русский   [sq] Shqip   [tr] Türkçe   [uk] українська   [zh-cn] 简体中文  

 [Logo FSF-je]  “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”