English [en]   Deutsch [de]   français [fr]   한국어 [ko]   polski [pl]   română [ro]   Shqip [sq]   українська [uk]  

Falë përkrahjes tuaj, 2015-a shënon 30 vjetorin e FSF-së! Në 30 vitet e ardhshme, dëshirojmë të arrijmë edhe më shumë përfundime në mbrojtjen e të drejtave të përdoruesve të kompjuterave. Për të ecur në atë drejtim, po caktojmë synimin tonë më të lartë deri më sot për grumbullim fondesh, 525 mijë dollarë, deri më 31 Janar. Lexoni më tepër.

525 mijë USD
72% (382mijë)
Më llogarisni edhe mua

Ky është përkthim i një faqeje Anglisht në origjinal.

Letra për Amazon-ën nga Nat-i

Kjo është një letër prej Nat Friedman-it lidhur me Bojkotimin e Amazon-ës. Ju lutemi, lexoni më tepër rreth këtij bojkoti dhe na përkrahni duke vendosur një lidhje prej faqes suaj hyrëse!

Datë: E martë, 23 Dhjetor 1999 17:26:30 -0500 (EST)
Nga: Nat Friedman <nat@nat.org>
Për: Richard Stallman <rms@gnu.org>
Subjekt: Sukses i Bojkotit të Amazon-ës!
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Length: 658

Tungjatjeta Riçard,

    Duket se përpjekjet tuaja për të krijuar rezistencë ndaj patentës
qesharake të Amazon-ës mbi njëklikimin po japin frute!  Im atë është
kambist aksionesh, dhe sot mbrëma më tregoi një lajm që i erdhi
përmes shërbimit të brendshëm të shoqërisë, ku përshkruhej (goxha saktë)
bojkoti dhe roli juaj në të.  Me sa duket, është shpërndarë gjerësisht
për firmat e kambistëve të aksioneve, dhe AMZN, në lajmet e sotme
ra me shtatë pikë (nuk kish arsye tjetër të dukshme
për rënien).

    Ndoshta tani që Amazon-a po e ndjen goditjen në xhep, do të bëjnë
më tepër kujdes.

    Përgëzime!  Vazhdoni kështu.

Si përherë, urimet më të mira,
Nat

[Logo FSF-je]“Misioni ynë është ruajtja, mbrojtja dhe promovimi i lirisë për të përdorur, studiuar, kopjuar, ndryshuar dhe rishpërndarë software kompjuteri, dhe për të mbrojtur të drejtat e përdoruesve të Software-it të Lirë.”

Free Software Foundation është sponsori organizativ kryesor i Sistemit Operativ GNU. Përkrahni GNU-në dhe FSF-në përmes blerjesh të doracakëve dhe sendeve tona, anëtarësimit në FSF si një anëtar shok, ose duke bërë një dhurim, qoftë drejtpërsëdrejti te FSF-ja ose përmes Flattr-it.

sipër në krye