Aquesta pàgina és la traducció d'una pàgina original en anglès.

Documentació del Projecte GNU

La documentació de GNU i altra documentació lliure es pot obtenir de les següents maneres:

Principis de la documentació de GNU

Creiem que el lector hauria de ser lliure de copiar, actualitzar i redistribuir la documentació de GNU, igual que el nostre programari

Originàriament, tota la nostra documentació es publicava sota una breu llicència de copyleft, o sota la mateixa Llicència Pública General de GNU (GPL). El 2001 es va crear la Llicència de Documentació Lliure de GNU (FDL) per cobrir certes necessitats que no eren satisfetes per les llicències dissenyades originàriament per al programari. Per a més informació sobre la documentació lliure, vegeu si us plau l'assaig de Richard StallmanProgramari lliure i manuals lliures”. Hi ha disponible una versió en Texinfo d'aquest assaig per a ser inclosa als manuals.

Contribuïu

Ajudeu-nos a escriure més documentació! És una de les maneres més importants de contribuir al moviment per al programari lliure. Per a més detalls sobre aquesta i altres maneres d'ajudar-nos, feu clic aquí.

GNU Press: Una altra manera de contribuir és ajudar-nos a estendre la disponibilitat a les llibreries dels llibres de GNU Press. Podeu contactar amb GNU Press per aquest o qualsevol altre motiu.

Traduccions d'aquesta pàgina:

[en] English   [ar] العربية   [ca] català   [de] Deutsch   [el] ελληνικά   [es] español   [fr] français   [it] italiano   [ja] 日本語   [nl] Nederlands   [pl] polski   [pt-br] português   [ru] русский   [sq] Shqip   [tr] Türkçe   [zh-cn] 简体中文  

 [Logotip de la FSF]  “The Free Software Foundation (FSF) is a nonprofit with a worldwide mission to promote computer user freedom. We defend the rights of all software users.”