English [en]   català [ca]   Deutsch [de]   français [fr]   hrvatski [hr]   italiano [it]  

Aquesta traducció no reflecteix els canvis fets des de 2015-09-22 a l' original anglès. Podeu donar un cop d'ull a aquests canvis. Vegeu la Guia de traducció per informar-vos sobre la coordinació i publicació de les traduccions d'aquest article.
Contacteu amb l'Equip de traducció per col·laborar en la traducció al català del web de GNU.

Petit GNU i petit Tux en tres dimensions i pòsters de Nicolas Rougier

[Petit GNU i petit Tux en tres dimensions]

Nicolas Rougier ha aportat tota aquesta sèrie de boniques imatges. A sota en teniu una mostra:

Nicolas també va aportar aquest pòster de GNU/Linux en diverses versions i formats:


Les imatges vinclades des d'aquesta pàgina són:
Copyright © 2005 Nicolas Rougier

Si voleu utilitzar aquestes imatge per posar un enllaç a un lloc web de la Free Software o del Projecte GNU, o si voleu utilitzar-lo per promoure GNU o parlar-ne de manera acurada, podeu fer-ho sense més restriccions. En altres casos, demaneu prèviament permís a licensing@fsf.org.

Alternativament, es permet copiar, distribuir i/o modificar aquesta imatge sota els termes de:

Aquestes imatges es distribueixen amb la idea que seran útils, però SENSE CAP GARANTIA; sense ni tan sols la garantia que puguin ser comercialitzables o aptes per a cert propòsit. Vegeu la Llicència Pública General GNU per a més detalls.

[Logotip de la FSF]“La nostra missió és preservar, protegir i promoure la llibertat d'utilitzar, estudiar, copiar, modificar i distribuir programari, i defensar els drets dels usuaris de programari lliure.”

La Free Software Foundation és la principal organització patrocinadora del Sistema Operatiu GNU. Doneu suport a GNU i la FSF comprant manuals i regals, unint-vos a la FSF com a membre associat, o fent una donació, ja sigui directament a la FSF o via Flattr.

Tornar a dalt