458
500 anëtarë

Ky është përkthim i një faqeje anglisht në origjinal.

Shpërndarje të Lira Jo-GNU

Kjo faqe radhit shpërndarje që janë sisteme të lira, por jo versione të sistemit GNU. Këto sisteme duhet të plotësojnë udhëzimet për shpërndarje sistem i lirë njësoj siç duhet të bëjnë sistemet GNU/Linux.

Shpërndarje Përshkrim i Shkurtër
Replicant Replicant-i është një version i lirë i Android-it. Zhvilluesit e Replicant-it kanë zëvendësuar mjaft librari jo të lira, për disa modele telefonash. Aplikacionet jo të lira janë përjashtuar, por sigurisht që s’doni t’i përdorni këto.

Nëse mirëmbani një shpërndarje jo-GNU që pajtohet me Udhëzimet për Shpërndarje Sistem i Lirë dhe do të donit të dukeshit këtu, ju lutemi, na shkruani te <licensing@fsf.org>, me një hyrje dhe një lidhje te sajti i projektit. Kur ta bëni, do t’ju shpjegojmë më tepër rreth procesit të vlerësimit, dhe t’ia fillojmë atij pa humbur kohë. Presim të dëgjojmë prej jush!


Gati për këtë faqe:

[en] English   [de] Deutsch   [es] español   [fr] français   [it] italiano   [ja] 日本語   [nl] Nederlands   [pl] polski   [pt-br] português   [ru] русский   [sq] Shqip   [tr] Türkçe   [uk] українська   [zh-cn] 简体中文  

 [Logo FSF-je]  “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”