Aquesta traducció no reflecteix els canvis fets des de 2017-07-21 a l' original anglès.

Podeu donar un cop d'ull a aquests canvis. Vegeu la Guia de traducció per informar-vos sobre la coordinació i publicació de les traduccions d'aquest article.
Contacteu amb l'Equip de traducció per col·laborar en la traducció al català del web de GNU.

Un cap de GNU

[Imatge d'un cap de GNU]

És possible que preferiu utilitzar un cap de GNU amb més contrast, que és la versió que utilitza actualment la Free Software Foundation en tots els emblemes i adhesius de GNU.

Un elegant cap de GNU amb la típica barba i les seves boniques banyes recargolades. Sembla somriure satisfet de la feina feta fins ara, però encara mira fixament a la distància.

Aquesta imatge està disponible en els següents formats:

Aquest cap de GNU va ser el dibuix per defecte de les pàgines d'aquest lloc web, incloent-hi la pàgina principal del Projecte GNU.

Aquest cap de GNU també s'utilitzava a la part davantera de la samarreta de GNU de 1997. També és al llom de molts Manuals de GNU.

Llicència

Aquesta imatge pot utilitzar-se sota els termes de la Llicència GFDL 1.3, la Llicència d'Art Lliure o la Llicència Creative Commons CC-BY-SA 2.0. No obstant, també és la imatge de marca del Projecte GNU. Si voleu utilitzar el cap de GNU per posar un enllaç a un lloc web de la Free Software Foundation o del Projecte GNU, o per promoure GNU o parlar-ne de manera acurada, podeu fer-ho sense permís. En altres casos, demaneu primer permís a licensing@fsf.org.

Atribució

Aquest gràfic el va dibuixar Etienne Suvasa, que també ha fet algunes portades per a les publicacions de la FSF.

També volem agrair a Peter Gerwinski la versió de 1200x1200 píxels en format PNG d'aquesta imatge.

Variants

Dustin Jorge va fer un bonic fons d'escriptori inspirat en aquest cap de GNU. Estava treballant en temes de copyright i propietat intel·lectual per a un diari que havia de fer per a una classe. Mentrestant va fer aquest fons d'escriptori. Està disponible en els formats següents:

Ville Solarius ha aportat algunes variacions del cap de GNU en format SVG:

Ripley va afegir l'eslògan "La teva passió. El nostre potencial" al cap de GNU.

Un joc de caps de GNU en diferents colors de John M. Wooten: