English [en]   العربية [ar]   Deutsch [de]   español [es]   français [fr]   italiano [it]   日本語 [ja]   Nederlands [nl]   română [ro]   русский [ru]   Shqip [sq]   українська [uk]  

Ky është përkthim i një faqeje Anglisht në origjinal.

Hartë e sajtit për www.gnu.org

[drejtori të shkallës së epërme: accessibility çmime buletinë kontakt shpërndarje dokumentim edukim encyklopedi veprimtari zbavitje gnu punime grafike ndihmë licenca lidhje doracak musikë njerëz filozofi prep shtypi pronësore shërbyes software dëshmi thankgnus usenet]

keepingup.html
GNU dhe FSF Në Vazhdimësi

përdorshmëri
Deklaratë e GNU-së Mbi Hyrshmërinë

çmim
Çmime të Marra Nga Software-i i Lirë
award-1998.html
Çmimet Software i Lirë për 1998-n
award-1999.html
Çmimi i Software-it të Lirë për 1999-n
çmimet/1998
finalists.html
Finalistë për Çmimin Software-i i Lirë, 1998
nominees.html
Të propozuarit për Çmimin e Software-it të Lirë, 1998
award/1999
Çmimet e Software-it të Lirë për 1999-n
award/2000
Çmimet e Software-it të Lirë për 2000-n
award/2001
Çmimet e Software-it të Lirë për 2001-shin
award/2002
Çmimet e Software-it të Lirë për 2002-shin
award/2003
Çmimet e Software-it të Lirë për 2003-shin
2003-call.html
Çmimet e Software-it të Lirë për 2003-shin

buletine
Buletinë GNU
bull10.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 10, Janar, 1991
bull11.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 11, Qershor, 1991
bull12.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 12, Janaar, 1992
bull13.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 13, Qershor, 1992
bull14.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 14, Janar, 1993
bull15.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 15, Qershor, 1993
bull16.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 16, Janar, 1994
bull17.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 17, Qershor, 1994
bull18.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 18, Janar, 1995
bull19.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 19, Qershor, 1995
bull20.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 20, Janar, 1996
bull21.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 21, Korrik, 1996
bull22.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 22, Janar, 1997
bull23.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 23, Korrik, 1997
bull24.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 24, Mars, 1998
bull3.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 3, Qershor, 1987
bull4.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 4, Shkurt, 1988
bull5.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 5, Qershor, 1988
bull6.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 6, Janar, 1989
bull7.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 7, Qershor, 1989
bull8.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 8, Janar, 1990
bull9.html
Buletini i GNU-së, vëll. 1 no. 9, Qershor 1990
bulletin-001.html
Buletini i FSF-së, Numri 1, Nëntor 2002
bulletin-002.html
Buletini i FSF-së, Numri 2, Qershor 2003
gnustatus-2011-01.html
Raporte mbi Gjendjen e GNU-së: Janar 2011
gnustatus-2011-10.html
Raporte mbi Gjendjen e GNU-së: Tetor 2011
thankgnus-index.html
Faleminderit GNU nga Buletinet GNU

kontakte
Si të Lidheni me projektin GNU
gnu-advisory.html
Komiteti Këshillimor i GNU-së

shpërndarje
Shpërndarje GNU/Linux
common-distros.html
Sqarim Pse Nuk Marrim Përsipër Sisteme të Tjera
free-distros.html
Shpërndarje GNU/Linux të Lira
free-non-gnu-distros.html
Shpërndarje të Lira Jo GNU
free-system-distribution-guidelines.html
Udhëzime për Shpërndarje të Lirë (GNU FSDG)
optionally-free-not-enough.html
Optionally Free Is Not Enough
screenshot-gnewsense.html
Foto ekrani nga gNewSense
screenshot.html
Foto nga një Shpërndarje e Lirë

dokumentim
Dokumentim i Projektit GNU
other-free-books.html
Libra të Lirë nga Botues të Tjerë

arsim
Software-i i Lirë dhe Arsimi
edu-cases-argentina-ecen.html
Shkolla Ungjillësore e Krishterë e Neuquén-it (ECEN)
edu-cases-argentina.html
Shembuj nga Argjentina
edu-cases-india-ambedkar.html
Ambedkar Community Computing Center (AC3)
edu-cases-india-irimpanam.html
Vocational Higher Secondary School Irimpanam
edu-cases-india.html
Shembuj nga India
edu-cases.html
Shembuj
edu-contents.html
Software-i i Lirë dhe Arsimi - Tabela e Lëndës
edu-faq.html
Pyetje të bëra Shpesh Rreth Software-it të Lirë dhe Edukimit
edu-projects.html
Grupe dhe Projekte të Tjera Arsimore
edu-resources.html
Burime Arsimore të Lira
edu-schools.html
Pse do të Duhej Që Shkollat të Përdornin Përjashtimisht Software të Lirë
edu-software-gcompris.html
GCompris
edu-software-gimp.html
GIMP
edu-software-tuxpaint.html
Tux Paint
edu-software.html
Software-i i Lirë Për Arsimin
edu-system-india.html
Sistemi Arsimor në Indi
edu-team.html
Ekipi Arsimor
edu-why.html
Pse Institucionet Arsimore Do të Duhej të Përdornin dhe Ta Jepnin Mësim Software-in e Lirë
education-menu.html
arsimi/të ndryshme
edu-misc.html
Materiale të Ndryshme Mbi Arsimin

encyclopedia
Projekti i Enciklopedisë së Lirë
free-encyclopedia.html
Enciklopedia e Lirë Universale dhe Burime Mbi të Nxënët

veprimtari
Regjistrim i Veprimtarive të Kaluara të FSF-së dhe GNU-së
dinner-20030807.html
Darkë Për Mbledhje Fondesh për FSF-në
first-assoc-members-meeting.html
Mbledhja e parë vjetore e Anëtarëve Shok të FSF-së, MIT Campus, Cambridge, MA
nyc-2004-01.html
Veprimtari në Nju Jork, gjatë 20-23 Janarit, 2004
porto-tech-city-2001.html
Porto, Qyteti Teknologjik
sco_without_fear.html
SCO Pa Frikë
usenix-2001-lifetime-achievement.html
Foto nga Usenix 2001

zbavitje
Qeshni bashkë me GNU-në
zbavitje/anekdota
10-kinds-of-people.html
10 Llojet e Njerëzve në Botë
anagrams.html
Anagrama
any-key.html
Where is any-key???
brainfuck.html
BrainFuck
bug.war.html
Luftë kundër të metave!
c+-.html
C pak a shumë
clinton.tree.html
Sikur Klintoni të qe pemë!
courtroom.quips.html
Citime të Forta nga Gjykata
deadbeef.html
Viç i Ngordhur?
declarations.html
Deklarime C/C++ zbavitëse!
dna.html
DNA-ja njerëzore e deshifruar si kod C!
doctor.manifesto.html
Ç'mendon Dr. Emacs mbi Manifestin e GNU-së?
echo-msg.html
GNU Echo?
ed-msg.html
Ed, man! !man ed
ed.html
Kodi burim për Ed-in
errno.2.html
Subjekt: kode errno(2)
error-haiku.html
Mesazhe gabimesh si Haiku?
eternal-flame.html
Flaka e Përjetshme (parodi e një kënge)
evilmalware.html
“Pse Viruset për GNU/Linux janë thuajse të pazakontë” prej Charlie Harvey-it
filks.html
Filks
freesoftware.html
Software-i i Lirë
fsf-in-german.html
FSF-ja në Gjermanisht
fundefinitions1.html
Përkufizime Zbavitëse 1
fundefinitions2.html
Përkufizime Zbavitëse 2
gcc.html
Disa sugjerime për opsione GCC në të ardhmen
gcc_audio.html
A Swarm of Gnats
gingrinch.html
THE GINGRINCH THAT STOLE CONGRESS
gnu-overflow.html
GNU-Overflow
gnu-song.html
Kënga GNU
gnuemacs.acro.exp.html
Some funny acronym expansions of Emacs
gnuemacs.html
Humor GNU Emacs
gospel.html
Rregulla, Mëkate, Virtyte, Perëndi, etj, të Kishësh së EMACS-it, sipas Ungjillit të Profetit Anton
gullibility.virus.html
Gullibility Virus
hackersong.html
Sikur Beatles-at të qenë hackers-a…
hackforfreedom.html
Hack For Freedom Song
hakawatha.html
HAKAWATHA
hap-bash.html
Lumturia është një bash prompt
happy-new-year.html
Gëzuar Vitin e Ri në 4 gjuhë
hello_world_patent.html
The YAAS Foundation Patent Suit
helloworld.html
Njatjeta Botë!
know.your.sysadmin.html
Njihuni me Përgjegjësin e Sistemit tuaj
last.bug.html
E meta e Fundit
lawyers.html
Avokatët
linus-islam.html
Linusi konvertohet në Islam
long-options.html
Opsione të gjatë?
look-and-feel.html
Pamje dhe Ndjesi
luser-vs-rms.html
Luser vs RMS
merry-xmas.html
Gëzuar Kërshëndellat në 4 gjuhë
microsoft-church.html
Microsoft-i dhe Kisha
midnight.dreary.html
Midnight Dreary
musical-pickup.html
Musical pick-up!
networkologist.html
A Networkologist's Christmas (v3.1)
nobody-owns.html
Askush nuk është pronar i kësaj kënge
only-gnu.html
Only G.N.U. (And G.N.U. Alone)
p5.delay.html
Dhjetë Arsyet Kryesore Pse Intel-i E Vonoi Lajmërimin e P5-s
paging.game.html
The Paging Game
panama.html
Panamaja
pasta.code.html
Kod për Spageti - Projekti GNU
phone.features.html
Karakteristika Telefoni
physics.html
Dyqani i Fizikës!
power.users.html
Udhërrëfyes për Përdoruesit e Përparuar
purchase.agreement.html
Klauzolë!
quayle.html
Dan Quayle
quotations.html
Thënie
rectium.html
Rectium?
santa_comes_to_town.html
Vit' i Riu po mbërrin në qytet
science.facts.html
Pak Fakte Shkencore - Projekti GNU
smileys.html
Emotikone :-)
software.terms.html
Terma Software-i
spilling-checker.html
Spilling checker
top-10-election-2000-bumper-stickers.html
Top 10 Election 2000 Bumper Stickers
typoglycemia.html
Tipoglicemia
ubuntu.html
Humor Ubuntu
unix-hoax.html
Unix, a Hoax?
unix.errors.html
Mesazhe Gabimesh Unix
unreliable.net.html
10 Rrjetet Kryesues Më të Paqëndrueshëm
users-lightbulb.html
Sa përdorues të GNU/Linux-it duhen për të ndërruar një llampë?
vaxorcist.html
THE VAXORCIST
vi.song.html
I varur nga vi-u
vim-songs.html
Këngë VIM . . .
virus-warning.html
Sinjalizim Virusi
welcome-to-gnu-emacs.html
Kënga për GNU Emacs
wolf-logo.html
Logoja për Wolf-in
wonderful-code.html
Sa Kod i Hijshëm
xmodmap.html
Xmodmap fizik, ose Ndryshimi i Makinës së Shkrimit Dvorak
zbavitje/spam
darkprofits.html
darkprofits.net
sheep.html
Dele Me Ajër
warpgenerator.html
Dimensional Warp Generator Needed

gnu
Sistemi Operativ GNU
about-gnu.html
Rreth Sistemit Operativ GNU
byte-interview.html
Intervistë e BYTE-it me Richard Stallman
gnu-history.html
Përmbledhje e Sistemit GNU
gnu-linux-faq.html
FAQ për GNU/Linux nga Richard Stallman
gnu-users-never-heard-of-gnu.html
Përdorues GNU Që Nuk Kanë Dëgjuar Kurrë për GNU-në
incorrect-quotation.html
Citim i Pasaktë
initial-announcement.html
Njoftimi Fillestar
linux-and-gnu.html
Linux-i dhe Sistemi GNU
manifesto.html
Manifesti i GNU-së
pronunciation.html
Si të shqiptohet GNU-ja
rms-lisp.html
Përvoja ime me Lisp dhe Krijimi i GNU Emacs
thegnuproject.html
Projekti GNU
why-gnu-linux.html
Ç'përmban Emri?
why-programs-should-be-shared.html
Pse Duhen Ndarë Me të Tjerët Programet
yes-give-it-away.html
Yes, Give It Away

grafikë
Galeria e Artit GNU
3dbabygnutux.html
Foshnje GNU dhe Tux në 3D, dhe afishe nga Nicolas Rougier
3dgnuhead.html
Kryet e GNU-së në 3D nga Dale Mellor
agnubody.html
Trup GNU-je
agnuhead.html
Krye GNU-je
agnuheadterm.html
Krye GNU-je në Terminal
ahurdlogo.html
Logo Hurd-i
alternative-ascii.html
Gnu ASCII Alternative
anfsflogo.html
Logo FSF-je
anlpflogo.html
Logo LPF-je
anothertypinggnu.html
Tjetër Hacker GNU Që Shtyp
atypinggnu.html
Hacker GNU Që Shtyp
avatars.html
Avatarë GNU
babygnu.html
GNU Foshnjë
bokma-gnu.html
Logot GNU nga John Bokma
bold-initiative-GNU-head.html
Winking GNU
BVBN.html
Art GNU nga Vladimir Tsarkov-i
bwcartoon.html
Dyshja Dinamike: Gnu-ja dhe Pinguini duke fluturuar
copyleft-sticker.html
Ngjitës “Copyleft (L)”
digital-restrictions-management.html
Art GNU - Digital Restrictions Management
distros-dragora.html
Logo e Dragora-s
dog.html
Karikaturë Qeni
emacs-ref.html
Skedë Referencë për GNU Emacs
flying-gnu.html
GNU Fluturues, nga Ernesto Bazzano (bazza)
free-software-dealers.html
Free-Software Dealers
free-your-soul.html
Sfond ekrani “Çlironi Shpirtin Tuaj”
freedom-reflection.html
Freedom Reflection
freedom.html
Ç'do të Thorë Liri
french-motto.html
Buton motoje në Frëngjisht
fromagnulinux.html
Fromagnulinux nga Denis Trimaille
fsf-logo.html
Logoja e Free Software Foundation-it
FSFS-logo.html
Logoja për kapakun e librit "Software i Lirë, Shoqëri e Lirë"
gleesons.html
Art GNU nga Gleeson
gNewSense.html
gNewSense
gnu-30.html
Ditëlindja e 30-të e GNU-së
gnu-alternative.html
GNU Alternativ
gnu-and-tux-icon.html
Ikonë Gnu-ja dhe Tux-i
gnu-ascii-liberty.html
GNU do të thotë Liri
gnu-ascii.html
Gnu ASCII
gnu-ascii2.html
Tjetër GNU ASCII
gnu-born-free-run-free.html
GNU Born Free Run Free
gnu-head-luk.html
Krye GNU-je nga Luku
gnu-head-shadow.html
Kryet e GNU-së, hijëzuar
gnu-inside.html
GNU Inside
gnu-jacket.html
Gnu me xhaketë
gnu-linux-logos.html
Stema GNU/Linux
gnu-slash-linux.html
Art GNU/Linux nga Rui Damas
gnubanner.html
Flamur GNU-je
gnuhornedlogo.html
Logo e GNU-së me brirë
gnulove.html
Dashuri GNU
gnuolantern.html
GNU o Lantern
gnupascal.html
GNU-ja dhe Blez Paskali
gnupumpkin.html
Kungull GNU
gnusvgart.html
Art GNU në format svg
groff-head.html
GNU head with printing press
heckert_gnu.html
Krye GNU me të trasha
historic-gnu-press.html
Objekte historike shtypi lidhur me GNU-në
hitflip-gnu.html
Monedha GNU dhe kope GNU-sh
httptunnel-logo.html
Logoja e httptunnel-it
hurd_mf.html
Logo Hurd me Metafont
jesus-cartoon.html
Karikaturë e Jezuit
kafa.html
Art GNU Abstrakt
license-logos.html
Logo Licencash GNU
listen.html
Gnu Që Dëgjon, nga Nevrax Design Team
lovchik-gnu.html
Lisa J. Lovchik GNU Art GNU colored head
meditate.html
Gnu Pezull, Mendueshëm, Që i Bie Flautit, nga Nevrax Design Team
nandakumar-gnu.html
Afishe GNU nga Nandakumar
navaneeth-gnu.html
Afishe GNU nga Navaneeth
package-logos.html
Logo paketash GNU
philosophicalgnu.html
GNU Filozofik
philosoputer.html
Filozopjuter
plant-onion.html
Mbillni Qepë!
r4sh-gnu-vaporwave.html
GNU Vaporwave Design nga R4sH
reiss-gnuhead.html
Kryet Gnu e Ngjyrosur
runfreegnu.html
Stemë GNU: xhironi i lirë, xhironi GNU
santa-gnu.html
Babagjyshi i Vitit të Ri GNU
scowcroft.html
Personazhe GNU
skwetu-gnu-logo.html
Logo GNU nga Skwetu
skwid-wallpapers.html
GNU Designs by Skwid
slickgnu.html
Një logo e lëmuar GNU nga Brian Bush
social.html
GNU shoqëror
spiritoffreedom.html
Fryma e Lirisë, nga Denís Fernández Cabrera
stallman-as-saint-ignucius.html
Stallman-i si Shën Ignucius
stark-gnuherd.html
Stema Kopeje nga Jochen Stärk
supergnu-ascii.html
Super Gnu në ASCII
this-is-freedom-wallpaper.html
Sfond ekrani “This is Freedom”, nga Vadim Gush
Trisquel.html
Trisquel
usegnu.html
Use 'GNU
wallpapers.html
Sfonde
whatsgnu.html
Ç'është GNU-ja
winkler-gnu.html
Logo Alternative GNU nga Kyle
grafikë/adrienne
Art GNU nga Adrienne Thompson
grafikë/bahlon
Krye GNU-je në 3D nga Georg Bahlon
grafikë/behroze
Art GNU nga Behroze Nejaati
grafikë/gnu-and-freedo
GNU-ja dhe Freedo
grafikë/gnu-post
Figura për GNU Post
graphics/umsa
“Núcleo GNU/Linux” nga UMSA

ndihmë
Si të ndihmohet Projekti GNU dhe Lëvizja e Software-it të Lirë
evaluation.html
Vlerësim i Software-it GNU
gnu-bucks-recipients.html
GNU Bucks Recipients
gnu-bucks.html
GNU Bucks
help-hardware.html
Si mund ta ndihmoni Projektin GNU: Hardware
linking-gnu.html
Si të Krijoni Lidhje Internet Për Te Projekti GNU

licenca
Licenca
200104_seminar.html
Seminar i FSF-së: Studim dhe Analizë e Hollësishme e GPL-së dhe LGPL-së
210104_seminar.html
Seminar i FSF-së: Shembuj Pajtueshmërie me GPL-në dhe Etika Ligjore në Licencim Software-i të Lirë
agpl-3.0-standalone.html
GNU Affero General Public License
agpl-3.0.html
GNU Affero General Public License
autoconf-exception-3.0.html
Autoconf Configure Script Exception
bsd.html
Problemi me Licencën BSD
copyleft.html
Çfarë është Copyleft-i?
dsl.html
Design Science License
ecos-license.html
The eCos license version 2.0
eiffel-forum-license-2.html
Eiffel Forum License, version 2
exceptions.html
Përjashtime te Licencat GNU
fdl-1.3-faq.html
FAQ mbi GFDL v1.3
fdl-1.3-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.3
fdl-1.3.html
GNU Free Documentation License
fdl-howto-opt.html
Si të Përdoren Veçoritë Opsionale të GFDL-së
fdl-howto.html
Ndihmëza rreth Përdorimit të licencës GNU Free Documentation License
gcc-exception-3.0.html
GCC Runtime Library Exception 3.0
gcc-exception-3.1-faq.html
GCC Runtime Library Exception Rationale and FAQ
gcc-exception-3.1.html
GCC Runtime Library Exception
gpl-3.0-standalone.html
GNU General Public License v3.0
gpl-3.0.html
GNU General Public License
gpl-faq.html
Pyetje të bëra Shpesh rreth Licencave GNU
gpl-howto.html
Si të përdorni licencë GNU për software-in tuaj
gpl-violation.html
Shkelje të Licencave GNU
gplv3-the-program.html
Ç'do të thotë "Programi" sipas GPLv3-it?
hessla.html
Problemet e HESSLA-s
identify-licenses-clearly.html
Për Hir të Qartësisë, Ju lutemi, Mos Thoni “Licencuar sipas GNU GPL 2”!
javascript-labels-rationale.html
JavaScript License Web Labels: Background and rationale
javascript-labels.html
JavaScript License Web Labels
lgpl-3.0-standalone.html
GNU Lesser General Public License v3.0
lgpl-3.0.html
GNU Lesser General Public License
lgpl-java.html
LGPL-ja dhe Java
license-compatibility.html
Përputhshmëri Licencash dhe Rilicencim
license-list.html
Licenca të Ndryshme dhe Komente rreth Tyre
license-recommendations.html
Si të zgjidhni një licencë për veprën tuaj
NYC_Seminars_Jan2004.html
FSF Seminaret FSF në 2004
quick-guide-gplv3.html
Udhërrëfyes i Shpejtë mbi GPLv3-in
recommended-copylefts.html
Licenca copyleft të këshillueshme
rms-why-gplv3.html
Pse të Përmirësoni versionin me GPLv3
translations.html
Përkthime Jo Zyrtare
why-affero-gpl.html
Ç'duhet Affero GPL-ja
why-assign.html
Pse FSF-ja kërkon deklarata të drejtash kopjimi prej kontribuesve
why-gfdl.html
Pse botuesit do të duhej të përdornin licencën GNU FDL
why-not-lgpl.html
Pse do të duhej të mos përdornit Lesser GPL për librarinë tuaj të ardhshme
licenses/old-licenses
Licenca të Vjetra
fdl-1.1-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.1
fdl-1.1-translations.html
Përkthime Jozyrtare të GNU FDL v1.1
fdl-1.1.html
GNU Free Documentation License, version 1.1
fdl-1.2-standalone.html
GNU Free Documentation License v1.2
fdl-1.2-translations.html
Përkthime Jozyrtare të GNU FDL v1.2
fdl-1.2.html
Licenca GNU Free Documentation License 1.2
gcc-exception-translations.html
Unofficial GCC Runtime Library Exception Translations
gpl-1.0-standalone.html
GNU General Public License, version 1
gpl-1.0.html
GNU General Public License, version 1
gpl-2.0-faq.html
Pyetje të bëra Shpesh rreth versionit 2 të GNU GPL-së
gpl-2.0-standalone.html
GNU General Public License v2.0
gpl-2.0-translations.html
Përkthime Jozyrtare të GNU GPL v2.0
gpl-2.0.html
GNU General Public License, version 2
lgpl-2.0-standalone.html
GNU Library General Public License v2.0
lgpl-2.0-translations.html
Përkthime Jozyrtare të LGPL v2.0
lgpl-2.0.html
GNU Library General Public License, version 2.0
lgpl-2.1-standalone.html
GNU Lesser General Public License v2.1
lgpl-2.1-translations.html
Përkthime Jozyrtare të LGPL v2.1
lgpl-2.1.html
GNU Lesser General Public License, version 2.1


doracak
Doracakë GNU Online
blurbs.html
GNU Package Blurbs

muzikë
Muzikë dhe Këngë GNU
blues-song.html
The Programmer's Blues
emacsvsvi.html
Emacs vs VI
free-birthday-song.html
Kënga e Lirë e Ditëlindjes
free-software-song.html
Kënga e Software-it të Lirë
gdb-song.html
Kënga e GDB-së
till_there_was_gnu.html
'Till There Was GNU
whole-gnu-world.html
A Whole GNU World
writing-fs-song.html
Shkrimi i Këngës së Software-it të Lirë

njerëz
GNU's Who
past-webmasters.html
GNU's Webmasters Past and Present
rms.html
Faqja Personale Hyrëse e Richard Stallman-it ...
speakers.html
Folësa për GNU-në dhe Software-in e Lirë
webmeisters.html
Jemi Përgjegjësat Web të GNU-së!

filozofi
Filozofia e Projektit GNU
15-years-of-free-software.html
15 Vjetë Software të Lirë
amazon-nat.html
Letër nga Nat-i
amazon-rms-tim.html
Letër e RMS për Tim O'Reilly
amazon.html
(Dikur) Bojkotoni Amazon-ën!
amazonpatent.html
Patenta në Shtetet e Bashkuara: 5,960,411
android-and-users-freedom.html
Android-i dhe Liria e Përdoruesit
anonymous-response.html
Letër Përgjigje për Bashkangjitjet Word
applying-free-sw-criteria.html
Aplikimi i Kriterit për Software të Lirë
apsl.html
Opinioni i FSF-së mbi licencën Apple Public Source License (APSL) 2.0
assigning-copyright.html
Kur një Firmë Ju Kërkon të Drejta Kopjimi
basic-freedoms.html
Liria e Fjalës, Shtypit, dhe Shoqërimit në Internet
bdk.html
Balada e Dennis Karjala-s
bill-gates-and-other-communists.html
Bill Gates-i dhe Komunistë të Tjerë
boldrin-levine.html
Recension: Boldrin dhe Levine, “The case against intellectual property”
bug-nobody-allowed-to-understand.html
E Meta Që Nuk i Lejohet Kujt Ta Kuptojë
can-you-trust.html
A Mund T'i Zini Besë Kompjuterit Tuaj?
categories.html
Kategori software-i të lirë dhe jo të lirë
censoring-emacs.html
Censoring My Software
compromise.html
Shmangia e Kompromiseve Shkatërrimtare
computing-progress.html
‘Progresi’ në fushën e kompjuterit: të mirat dhe të këqiat
contradictory-support.html
Beware of Contradictory “Support”
copyright-and-globalization.html
Të drejta Kopjimi dhe Globalizëm në Epokën e Rrjeteve Kompjuterikë
copyright-versus-community-2000.html
Të drejtat e Kopjimit përballë Bashkësisë në Epokën e Rrjeteve Kompjuterikë (2000)
copyright-versus-community.html
Të drejtat e Kopjimit përballë Bashkësisë në Epokën e Rrjeteve Kompjuterikë
correcting-france-mistake.html
Ndreqje e Gabimit Tim mbi Ligjin Frëng
danger-of-software-patents.html
Rreziku i Patentave Mbi Software-in
dat.html
Rruga e Duhur për Tatimin e DAT-it
devils-advocate.html
Why the Devil's Advocate Doesn't Help Reach the Truth
digital-inclusion-in-freedom.html
Is Digital Inclusion a Good Thing? How Can We Make Sure It Is?
dmarti-patent.html
Patent Reform Now! Mail USPTO before 12 April 2001!
drdobbs-letter.html
Letër Kryeredaktorit të Dr. Dobb's Journal
ebooks-must-increase-freedom.html
E-librat duhet ta zgjerojnë lirinë tonë, jo ta ngushtojnë
ebooks.html
E-Books: Liri Ose Të Drejta Kopjimi
eldred-amicus.html
Amicus Curiae e Shkurtër e FSF-së, Eldred v. Ashcroft
enforcing-gpl.html
Zbatimi i GNU GPL-së
essays-and-articles.html
Ese dhe Artikuj
europes-unitary-patent.html
“Patenta e njësuar” e Europës do të thosh patenta të pakufizuara mbi software-in
fighting-software-patents.html
Luftë Patentave të Software-it - Më Vete dhe Tok
fire.html
Vënia e zjarrit nën të drejta kopjimi!
floss-and-foss.html
FLOSS dhe FOSS
free-digital-society.html
Për një Shoqëri të Lirë Dixhitale - Çfarë e Bën Përfshirjen Dixhitale të Mirë ose të Keqe?
free-doc.html
Pse Software-i i Lirë lyp Dokumentim të Lirë
free-hardware-designs.html
Free Hardware and Free Hardware Designs
free-open-overlap.html
Ç’lidhje ka mes Software-it të Lirë dhe Burimit të Hapur si Kategori Programesh
free-software-even-more-important.html
Software-i i Lirë Është Më i Rëndësishëm Tani
free-software-for-freedom.html
Pse “Software-i i Lirë” është më mirë se sa “Burimi i Hapur”
free-software-intro.html
Lëvizja për Software të Lirë
free-sw.html
Ç'është software-i i lirë?
free-world-notes.html
Free World Notes
free-world.html
Vetëm një Botë e Lirë Mund të Përballet me Microsoft-in
freedom-or-copyright-old.html
Liri—apo Të drejta Kopjimi? (Version i Vjetër)
freedom-or-copyright.html
Liri—apo Të drejta Kopjimi?
freedom-or-power.html
Liri apo Pushtet?
fs-and-sustainable-development.html
Free Software and Sustainable Development
fs-motives.html
Arsye Për Shkrim Software-i të Lirë
fs-translations.html
Përkthimet e termit “software i lirë”
funding-art-vs-funding-software.html
Funding Art vs Funding Software
gates.html
It's not the Gates, it's the bars
gif.html
Pse Faqet Web të GNU-së Nuk Përmbajnë Kartela GIF
gnutella.html
Lidhur Me Gnutella-n
google-engineering-talk.html
GNU & The Free Software Foundation
government-free-software.html
Masa Që Qeveritë Mund T'i Përdorin për Promuovimin e Software-it të Lirë
gpl-american-dream.html
GNU GPL-ja dhe Ëndrra Amerikane
gpl-american-way.html
GNU GPL-ja dhe Rruga Amerikane
greve-clown.html
Historia dhe Filozofia e Projektit GNU
guardian-article.html
Kundërshtimi i Direktivës Europiane Mbi Patentat e Software-it
hackathons.html
Pse hackathon-et duhet të insistojnë në software-in e lirë
hague.html
Dëm nga Haga
historical-apsl.html
Problemet me versione të vjetër të licencës Apple Public Source License (APSL)
ICT-for-prosperity.html
Shaping Collaborative ICT Development and Initiatives for Global Prosperity
imperfection-isnt-oppression.html
Mospërsosmëri nuk është njësoj me shtypjen
ipjustice.html
Hidhni Poshtë Direktivën për Dënime Me Bazë IP-të
is-ever-good-use-nonfree-program.html
A Ka Ndonjë Të Mirë Përdorimi i Një Progami Jo të Lirë?
java-trap.html
Të lirë por Nën Vargonj - Kurthi Java
javascript-trap.html
Kurthi JavaScript
judge-internet-usage.html
Përdoruesi i matur e gjykon me kujdes çdo skenar të përdorimit të Internetit
keep-control-of-your-computing.html
Mbajeni nën kontroll kompjuterin tuaj, që kështu të mos ju kontrollojë ai juve!
kevin-cole-response.html
Letër Përgjigje për Bashkangjitjet Word
komongistan.html
Historia e Çuditshme e Komongistanit (Hedhja tej e termit “pronësi intelektuale”)
kragen-software.html
Njerëz, vende, gjëra dhe ngjarje
latest-articles.html
Filozofia e Projektit GNU — Artikujt Më të Rinj
lessig-fsfs-intro.html
Hyrje e Software i Lirë, Shoqëri e Lirë: Ese të Zgjedhura të Richard M. Stallman-it
lest-codeplex-perplex.html
Lest CodePlex perplex
limit-patent-effect.html
Për Mbrojtje nga Patentat të Fushës së Software-it
linux-gnu-freedom.html
Linux-i, GNU-ja, dhe liria
loyal-computers.html
Ç’do të Thotë Që Kompjuteri Juaj të Jetë Besnik?
luispo-rms-interview.html
Intervistë: Richard M. Stallman
mcvoy.html
Ju Falemi Nderit, Larry McVoy
microsoft-antitrust.html
Çështja Gjyqësore Antitrust Kundër Microsoft-it dhe Software-i i Lirë
microsoft-new-monopoly.html
Monopoli i Ri i Microsoft-it
microsoft-old.html
A është Microsoft-i Djalli Me Brirë? (Version i Vjetër)
microsoft-verdict.html
Mbi Verdiktin e Dhënë Ndaj Microsoft-it
microsoft.html
A është Microsoft-i Djalli Me Brirë?
misinterpreting-copyright.html
Keqinterpretim i Të drejtave të Kopjimit—Një Seri Gabimesh
moglen-harvard-speech-2004.html
Eben Moglen - Fjala për Harvard Journal of Law & Technology
motif.html
Licenca Motif
motivation.html
Nga Studimet Shpërblimi Del Shpesh Jo Nxitës
ms-doj-tunney.html
Deklaratë e FSFs-ë në Përgjigje të Rishikimit të Propozuar për Vendimin Gjyqësor Përfundimtar në çështjen Microsoft vs. ShBA
my_doom.html
MyDoom dhe You
netscape-npl-old.html
Rreth Netscape Public License (Versioni Origjinal)
netscape-npl.html
Rreth Netscape Public License
netscape.html
Netscape dhe Software-i i Lirë
network-services-arent-free-or-nonfree.html
Shërbimet e Rrjeteve Nuk Janë të Lirë ose Jo të Lirë; Prej Tyre Dalin Çështje të Tjera
new-monopoly.html
Kongresi i ShBA-ve Kërcënon të Vendosë një Lloj të Ri Monopoli
nit-india.html
National Institute of Technology - Trishi - Indi - 17 Shkurt, 2004
no-ip-ethos.html
Mos e Lini ‘Pronësinë Intelektuale’ të Shtrembërojë Etikën Tuaj
no-word-attachments.html
Mund T'u Japim Fund Bashkangjitjeve Word
nonfree-games.html
Lojëra jo të lira, nën DRM, për GNU/Linux: Të mira apo të këqia?
nonsoftware-copyleft.html
Zbatimi i Copyleft-it te të Dhëna Që Nuk Janë Software
not-ipr.html
“Pronësi Intelektuale” Thatë? Ç'Mirazh Joshës!
open-source-misses-the-point.html
Pse Burimi i Hapur Nuk e Rrok Thelbin e Software-it të Lirë
opposing-drm.html
Opposing Digital Rights Mismanagement
(Or Digital Restrictions Management, as we now call it)
ough-interview.html
Një intervistë për OUGH!
patent-practice-panel.html
New Developments in Patent Practice: Assessing the Risks and Cost of Portfolio Licensing and Hold-ups
patent-reform-is-not-enough.html
Reforma e Patentave Nuk Mjafton
pirate-party.html
Në Ç'Mënyrë Platforma e Partisë Pirate Suedeze Kthehet Kundër Software-it të Lirë
plan-nine.html
The Problems of the (Earlier) Plan 9 License
practical.html
Përparësitë e software-it të lirë
pragmatic.html
Copyleft-i: Idealizëm Pragmatik
privacyaction.html
Mbroni Privatësinë Postare
programs-must-not-limit-freedom-to-run.html
Pse programet nuk duhet ta kufizojnë lirinë për xhirimin e tyre
protecting.html
Ndihmoni të Mbrohen të Drejtat për Shkrim Qoftë të Software-it të Lirë, Qoftë Jo të Lirë
public-domain-manifesto.html
Pse Nuk Do Ta Nënshkruaj Manifestin e Përkatësisë Publike
push-copyright-aside.html
Shkenca duhet t'i lërë tej të drejtat e kopjimit
reevaluating-copyright.html
Rivlerësim i Të Drejtave të Kopjimit: Publikja Duhet të Ketë Përparësi
rieti.html
E ardhmja e Jiyuna Software-it
right-to-read.html
E drejta e Leximit
rms-aj.html
Richard Stallman-i në Alex Jones Show
rms-comment-longs-article.html
Komente mbi Artikullin e Roderick Long-ut
rms-hack.html
Bashkësia e Hacker-ëve dhe Etika: Intervistë me Richard M. Stallman-in, 2002
rms-interview-edinburgh.html
Intervistë me Richard Stallman-in, Edinburg, 2004
rms-kernel-trap-interview.html
Intervistë me Richard Stallman-in, KernelTrap.org, 2005
rms-kol.html
Fjala e Richard Stallman-it në Kolkata (Kalkuta), Gusht 2006
rms-nyu-2001-transcript.html
Software i Lirë: Liri dhe Bashkëpunim
rms-on-radio-nz.html
RMS-ja në Radio NZ - Tetor 2009
rms-patents.html
Solutions to the Software Patent Problem
rtlinux-patent.html
Version i licencës RTLinux Open Patent License i përputhshëm me GPL-në në Punime
savingeurope.html
Shpëtimi i Europës nga Patentat mbi Software-in
second-sight.html
Software-i i Lirë dhe (e-)Qeveria
self-interest.html
Self-Interest
selling-exceptions.html
Selling Exceptions to the GNU GPL
selling.html
Të shesësh Software të Lirë
shouldbefree.html
Pse Software-i do të Duhej të Ishte i Lirë
social-inertia.html
Kapërcimi i Inercisë Shoqërore
software-libre-commercial-viability.html
Software Libre and Commercial Viability
software-literary-patents.html
Patenta Software-i dhe Patenta Letrare
software-patents.html
Patentat mbi software-in — Pengesa për zhvillimin e software-it
speeches-and-interview.html
Fjalime dhe Intervista
stallman-kth.html
Leksion i RMS-së në KTH (Suedi), 30 tetor, 1986
stallman-mec-india.html
Rreziku i Patentave Mbi Software-in (2001)
stallmans-law.html
Ligji i Stallman-it
stophr3028.html
Stop H.R. 3028 - Mbroni Rrjetin - Ndalini Monopolistët e Shenjave Tregtare
sun-in-night-time.html
The Curious Incident of Sun in the Night-Time
surveillance-testimony.html
Dëshmi Survejimi
surveillance-vs-democracy.html
Sa Përgjim Mund të Përballojë Demokracia?
technological-neutrality.html
Asnjanësia Teknologjike dhe Software-i i Lirë
the-danger-of-ebooks.html
Rreziku i E-Librave
the-law-of-success-2.html
Ligji i Suksesit 2.0: Intervistë me Richard Stallman-in
the-root-of-this-problem.html
Problemi Është Software-i i Kontrolluar Nga Hartuesit e Tij
third-party-ideas.html
Ide Nga Palë të Treta
trivial-patent.html
Anatomia e Një Patente Triviale - Projekti GNU
ubuntu-spyware.html
Ubuntu Spyware: Ç'Duhet Bërë?
ucita.html
Psed Duhet Ta Luftojmë UCITA-n
udi.html
Lëvizja për Software të Lirë dhe UDI
university.html
Si të Hidhni Në Qarkullim Software të Lirë Nëse Punoni Në një Universitet
uruguay.html
Mësim prej Uruguajit
use-free-software.html
Bashkësia e Software-it të Lirë Pas 20 Vjetësh:
With great but incomplete success, what now?
using-gfdl.html
Përdorimi i GNU FDL-së
vaccination.html
Kod Viral dhe Vaksinim
w3c-patent.html
Pozicioni i FSF-së lidhur me Politikën e Patentave “Pa Pagesë” të W3 Consortium-it
wassenaar.html
Marrëveshja Wassenaar
whats-wrong-with-youtube.html
Ku Qëndron e Keqja me YouTube-in
when-free-depends-on-nonfree.html
Kur Software-i i Lirë Varet nga Jo i Liri
when-free-software-isnt-practically-superior.html
Kur Software-i i Lirë S’është (Praktikisht) Superior
who-does-that-server-really-serve.html
Kujt i shërben vërtet ai shërbyes?
why-audio-format-matters.html
Pse Formati Audio Ka Rëndësi
why-call-it-the-swindle.html
Why Call It The Swindle?
why-copyleft.html
Përse Duhet Copyleft-i?
why-free.html
Pse Software-i i Lirë Nuk do të Duhej të Kishte Pronarë
wipo-PublicAwarenessOfCopyright-2002.html
Ndërgjegjësim Publik mbi Të Drejtat e Kopjimit, WIPO, Qershor 2002
words-to-avoid.html
Fjalë Që Duhen Shmangur (ose Përdorur me Kujdes) Ngaqë Janë Me Spec ose Ngatërruese
wsis-2003.html
Fjala në WSIS, 16 Korrik 2003
wsis.html
Kuvendi Botëror i Shoqërisë së Informacionit
x.html
Kurthi i Sistemit X të Dritareve
your-freedom-needs-free-software.html
Liria Juaj Lyp Software të Lirë
filozofi/economics_frank
frank.html
Does Studying Economics Inhibit Cooperation?
filozofi/sco
Pozicioni i FSF-së lidhur me sulmet e SCO-së ndaj Software-it të Lirë
questioning-sco.html
Questioning SCO: A Hard Look at Nebulous Claims
sco-gnu-linux.html
SCO-ja, GNU-ja dhe Linux-i
sco-preemption.html
SCO Scuttles Sense, Claiming GPL Invalidity
sco-v-ibm.html
Deklaratë e FSF-së lidhur me çështjen SCO v. IBM
sco-without-fear.html
SCO: Pa Frikë dhe Pa Kërkime
subpoena.html
The SCO Subpoena of FSF

prep
Informacione mbi Projektin GNU
ftp.html
Listë Pasqyrash të GNU-së
prep/maintain
index.html
Informacione për mirëmbajtës të software-it GNU
maintain.html
Informacione për Mirëmbajtës të Software-it GNU
prep/standarde
index.html
Standarde GNU për kodimin
standards.html
Standarde GNU për Kodimin

për shtypin
Informacione FSF dhe GNU për Shtypin
2001-05-04-GPL.html
Licenca GNU General Public License Mbron Liritë e Software-it
2001-05-25-NYU.html
Richard Stallman Mban një Fjalë në NYU, Kundër Sulmit të Mundie-it ndaj Software-it të Lirë
2001-06-18-GCC.html
Hidhet Në Qarkullim GNU Compiler Collection Version 3.0
2001-06-28-USENIX.html
Projekti GNU dhe Programuesit e Kerberos-it Marrin Çmimin Prestigjioz USENIX Achievement Awards
2001-07-09-DotGNU-Mono.html
FSF-ja Njofton Përkrahjen e Projekteve të Software-it të Lirë për Zëvendësimin e Përbërësve nga Microsoft .NET
2001-07-20-FSF-India.html
Richard Stallman Përuron Free Software Foundation-India, Degën e Parë në Azi të Free Software Foundation-it
2001-09-18-RTLinux.html
FSF and FSMLabs come to agreement on a GPL-compliant version of RTLinux Open Patent License
2001-09-24-CPI.html
Richard Stallman dhe Eben Moglen do të Flasin në Konferencën për Software të Lirë të organizuar nga Cyberspace Policy Institute i GWU-së
2001-10-12-bayonne.html
Free Software Foundation Njofton Versionin e 7-të të Rëndësishëm të GNU Bayonne-it
2001-10-22-Emacs.html
FSF-ja Njofton Versionin 21 të Mjedisit GNU Emacs për Përpunime
2001-12-03-Takeda.html
Richard Stallman Fiton Çmimin Prestigjioz Takeda për 2001-shin
2002-01-29-MS-DOJ.html
FSF Files Statement on Microsoft Judgment under Tunney Act
2002-02-16-FSF-Award.html
Guido van Rossum Vlerësohet me Çmimin e Free Software Foundation-it për Shtyrjen Përpara të Software-it të Lirë
2002-02-26-MySQL.html
Avokati dhe Anëtari i Këshillit Drejtues të FSF-së Si Dëshmitar Ekspert në një Çështje Gjyqësore Lidhur me GNU GPL-në
2002-03-01-pi-MySQL.html
Judge Saris defers GNU GPL Questions for Trial in MySQL vs. Progress Software
2002-03-05-DCL-GNUE.html
GNU Enterprise and Double Choco Latte Projects Merge to Further Accelerate Free Software Enterprise Application Offerings
2002-03-18-digitalspeech.html
Free Software Foundation Ofron Burime për Projektin Fjala Dixhitale
2002-03-19-Affero.html
Free Software Foundation Njofton Përkrahjen e licencës Affero General Public License, Licenca e Parë “Copyleft” për Shërbime Web
2002-04-11-ms-patent.html
Microsoft-i Sulmon Programues të Software-it të Lirë me Licencë të Re
2002-05-21-eldred-brief.html
Free Software Foundation Files Brief Amicus Curiae in Eldred v. Aschroft Supreme Court Case
2002-08-01-sf-fundraiser.html
Affero Hosts "Full Tilt for Software Freedom", a Benefit for Free Software Foundation on Wednesday, August, 14 2002 in San Francisco
2002-08-26-freenode.html
Projekti GNU Do të Përdorë Freenode-in si Rrjetin e Vet Zyrtar IRC
2002-09-03-bayonne.html
Hidhet në Qarkullim GNU Bayonne 1.0; GNU Telephony Server u jep liri bizneseve, ndërmarrjeve të mëdha dhe operatorëve telefonikë komercialë
2002-11-12-mysql.html
Gift from MySQL AB Supports Free Software Foundation's General Public License Compliance Lab
2003-02-08-award.html
Profesorit Lawrence Lessig i Akordohet Çmimi i FSF-së 2002 për Shtyrjen Përpara të Software-it të Lirë
2003-03-27-patron.html
FSF-ja Njofton Programin për Patronazh Korporate
2003-11-19-Microsoft-CA.html
FSF Encourages Californians to Support Software Freedom with Microsoft Vouchers
2004-01-02-nyc-seminars.html
FSF To Host Free Software Licensing Seminars and Discussions on SCO v. IBM in New York
2004-01-14-record-straight.html
Setting the Record Straight: The Free Software Foundation, the General Public License and SCO versus IBM
gnome-1.0.html
GNOME 1.0
mysql-affidavit.html
Affidavit of Eben Moglen on Progress Software vs. MySQL AB Preliminary Injunction Hearing

proprietary
Software-i Pronësor Shpesh Është Malware
malware-adobe.html
Software-i Adobe është Malware
malware-amazon.html
Software-i i Amazon-ës Është Malware
malware-apple.html
Sistemet Operative të Apple-it Janë Malware
malware-appliances.html
Malware në Pajisje
malware-cars.html
Malware Në Automjete
malware-games.html
Malware në Lojëra
malware-google.html
Software-i i Google-it Është Malware
malware-microsoft.html
Software-i i Microsoft-it është Malware
malware-mobiles.html
Malware në Pajisje Celulare
malware-webpages.html
Malware në faqe Web
potential-malware.html
Potential Malware
proprietary-back-doors.html
Proprietary Back Doors
proprietary-censorship.html
Censurë Pronësore
proprietary-coverups.html
Proprietary Coverups
proprietary-deception.html
Proprietary Deception
proprietary-drm.html
DRM Pronësore
proprietary-incompatibility.html
Proprietary Incompatibility
proprietary-insecurity.html
Pasiguria Pronësore
proprietary-interference.html
Proprietary Interference
proprietary-jails.html
Burgje Pronësorë
proprietary-sabotage.html
Sabotimi Pronësor
proprietary-subscriptions.html
Proprietary Subscriptions
proprietary-surveillance.html
Survejimi Pronësor
proprietary-tethers.html
Proprietary Tethers
proprietary-tyrants.html
Tiranë Pronësorë

shërbyes
Rreth Shërbyesve GNU
fsf-html-style-sheet.html
Udhëzime Për Sajtet GNU/FSF
irc-rules.html
Rregulla dhe udhëzime për kanalet zyrtare IRC mbi GNU-në dhe FSF-në
mirror.html
Përdorim dhe xhirim pasqyrash
select-language.html
Përzgjidhni gjuhën
takeaction.html
Hidhuni Në Veprim
tasks.html
Punë që duhen bërë për www.gnu.org
trans-map.html
Listë e përkthimeve
shërbyes/burime
Web Server Utility Sources
shërbyes/standarde
boilerplate.html
Gjedhe faqeje të përgjithshme për GNU-në
proprietary-guidelines.html
Submission guidelines for pages in /proprietary
README.editors.html
Udhërrëfyes për Shkrim Faqesh Web te www.gnu.org
README.translations.html
Udhërrëfyes Mbi Përkthimin e Faqeve Web te www.gnu.org
README.webmastering.html
Udhëzime për Përgjegjësa Web të GNU-së
webmaster-quiz.html
Provë për Vullnetar Webmaster
shërbyes/standarde/përkthime
interpreters-guide.html
Udhërrëfyes Përkthyesish
po-how-to.html
Si të Përkthehet Duke Përdorur Kartela PO
priorities.html
Përparësi Për Përkthimet Web

software
Shkarkojeni GNU-në
devel.html
Burime GNU për Programim
for-ios.html
Software i Lirë për iOS
for-windows.html
Software i Lirë për Windows
free-software-for-education.html
Software i Lirë për Arsimin
gethelp.html
Si të kihet ndihmë rreth software-it GNU
maintainer-tips.html
Ndihmëza për mirëmbajtës të rinj të GNU-së
README.accounts.html
Llogari te makinat GNU
recent-releases.html
Hedhje Software-i Në Qarkullim Së Fundi
reliability.html
Software-i i Lirë është Më i Besueshëm!
repo-criteria-evaluation.html
GNU Ethical Repository Criteria Evaluations
repo-criteria.html
GNU ethical repository criteria
year2000-list.html
List GNU Software and Year 2000 Problems
year2000.html
Software-i GNU në Vitin 2000

dëshmi
Dëshmi GNU
reliable.html
Software-i i Lirë Është i Besueshëm
supported.html
Software-i i Lirë Ka Përkrahje
testimonial_cadcam.html
Dëshmi GNU—Programime për CAD/CAM
testimonial_HIRLAM.html
Dëshmi GNU—Konsorciumi HIRLAM
testimonial_media.html
Dëshmi GNU—Alexander Ewering
testimonial_mondrup.html
Dëshmi GNU - Christian Mondrup
testimonial_research_ships.html
Dëshmi GNU—Robert E. A. Harvey
useful.html
Software-i i Lirë është i Dobishëm

thankgnus
Faleminderit nga GNU-ja
1997supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 1997-n
1998supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 1998-n
1999.html
Listë e Përkrahësve të FSF-së, për 1999-n
1999supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 1999-n
2000supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2000-shin
2001supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2001-shin
2002supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2002-shin
2003supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2003-shin
2004supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2004-in
2005supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2005-n
2006supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2006-n
2007supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2007-n
2008supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2008-n
2009supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2009-n
2010supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2010-n
2011supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja për, 2011-n
2012supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2012-n
2013supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2013-n
2014supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2014-n
2015supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2015-n
2016supporters.html
Faleminderit nga GNU-ja, për 2016-n
2017supporters.html
Falënderime nga GNU, 2017
2018supporters.html
Falënderime nga GNU, 2018
thankgnus.old.html
Falënderime të Mëparshme anga GNU-ja

usenet
gnUSENET gnu.* Hierarchy

[drejtori të shkallës së epërme: accessibility çmime buletinë kontakt shpërndarje dokumentim edukim encyklopedi veprimtari zbavitje gnu punime grafike ndihmë licenca lidhje doracak musikë njerëz filozofi prep shtypi pronësore shërbyes software dëshmi thankgnus usenet]

SIPËR NË KRYE


[Logo FSF-je] “The Free Software Foundation (FSF) është një ent jofitimprurës me një mision mbarëbotëror: promovimin e lirisë së përdoruesit të kompjuterit. Ne mbrojmë të drejtat e krejt përdoruesve të software-it.”

The Free Software Foundation is the principal organizational sponsor of the GNU Operating System. Support GNU and the FSF by buying manuals and gear, joining the FSF as an associate member, or making a donation.